انتخابات ترشیز بزرگ

بایگانی
  • ۰
  • ۰

یک نماینده ارزشی  چه اصولگرا  و چه اصلا ح طلب  و چه مستقل  بایستی این ویژگی ها را داشته باشد تا بتواند وظیفه  خطیر  نمایندگی  را به خوبی انجام دهد.
۱– امانتدار  ملت
طبق این آیه قرآن  کریم مومنین  افرادی هستند که امانتدار  هستند و نماینده  باید مومن باشد  و در نتیجه  امانتدار ملت «الذین  لا ماناتهم  و عهدهم  راعون»  نماینده مجلس  بایستی  امانت مردم را که همان نمایندگی  از سوی آنان است  با تمامی توان انجام داده و هرگز بازیچه  مثلت شوم  زر و زور و تزویر  قرار نگیرد.
۲– رصد کردن مطالبات  مردم و پیگیری  جدی آنها
او بایستی  در دفاتر  مردمی  خود نماینده هایی به کار گماشته  تا درد دل  مردم  و مشکلا ت آنان  را رصد کرده و به طور  مستمر به او گزارش  داده تا او در وظیفه  نظارتی  خود مطالبات  به حق آنان  را با قاطعیت  تمام پیگیری  نماید.
۳– صداقت  در رفتار و عملکرد
او بایستی  با صداقت  با موکلا ن  خود ارتباط  برقرار کرده  و هرگز به  آنان ناسپاسی  نکرده و پشت  به آنان ننماید  و از ارائه آمارهای  ناصحیح  که این روزها  مد شده است اجتناب نماید.
۴– وکیل الدوله  نبودن
او هرگز  به خاطر هوای نفس  و دنیا  و مصلحت های دنیایی  نبایستی  در مقابل خطاهای آشکار دولت و قانون گریزی  آن سکوت  نماید  بلکه بایستی  با نطق های مستدل  به دولت  و دولتمردان  تذکر داده و مسیر صحیح را به آنان  بنمایاند.
۵– عمل به گفته ها و قول  خود
بر طبق این آیه قرآن  کریم که « یا ایهاالذین آمنو لم تقولون مالا  تفعلون کبرمقتا  عندالله  ان تقولو مالا تفعلون»  او باید  به مردم  قولی  را بدهد  که  بتواند  به آن عمل نماید  نه به خاطر رای  آوردن، آنها را مانند خیلی از دولتمردان  فعلی  سرکار گذاشته  و به وعده های فریبنده دلخوش  نماید.  او باید بداند که بالا خره  مردم به  حقیقت  دست پیدا خواهند کرد.
۶–  آگاه  و متخصص  در مسایل  سیاسی   اجتماعی  فرهنگی  و اقتصادی
 یک نماینده که اشراف  به مسایل نداشته  باشد اولا   مقام نمایندگی را غصب  کرده و ثانیا  خیلی زود  بازی بازیگران  را می خورد.
۷– الگو بودن به لحاظ  اخلا قی  و شخصیتی
۸– وام دار  مراکز قدرت  و ثروت نبودن
نماینده  باید رسالت  معنوی و مردمی خود را در پیشگاه  خداوند  به خوبی انجام داده و به سوگندی  که به قرآن  کریم یاد کرده وفادار  باشد.
۹– زاهد بودن در زندگی دنیوی
امام علی(ع) در نامه ۴۵ نهج البلا غه خطاب به والی خود عثمان ابن حنیف که ظاهرا به فرمایش حضرت خطا کرده و دعوت مهمانی اشراف را قبول کرده و موجبات ناراحتی توده مردم را فراهم کرده می فرماید«ای عثمان ابن حنیف شنیده ام که تو را به مهمانی خاصی دعوت کرده اند و تو شتابان رفته ای و خورش های رنگارنگ خورده ایآیا در آن لحظه نمی دانستی که تحت حکومت تو مردمی هستند که حتی یکبار سیری را به یاد ندارند… ای عثمان ابن حنیف هرکس را مولا یی است و من مولا ی تو هستم. من در حالی که می توانستم عسل مصفا بخورم به دو قرص نان جو اکتفا کرده ام. تو نمی توانی مثل من باشی اما حداقل حدود حکومت علی را رعایت کن. نمایندگان بایستی زندگی ساده و مردمی داشته باشند همانند حضرت امام و مقام معظم رهبری. تا درد مردم را بفهمند و فشار سنگین تورم را که شانه های آنان را خرد کرده احساس کنند و آن وقت می توانند وظیفه خود را انجام دهند.
۱۰– اسیر مکتب توجیه و مصلحت اندیشی ریا کارانه نشدن
او باید بداند که وظیفه «امر به معروف و نهی از منکر» به خصوص در مقابل انحرافات قانونی دولتمردان یک وظیفه است و نباید هرگز به توجیه وضعیت موجود بپردازد مگر در موارد خاص که ربط به امنیت کشور داشته باشد. او نباید به خاطر رای آوردن در دوره بعد حقیقت را فدای مصلحت کند و بداند که اولا  در پیشگاه خداوند مسوول بوده و ثانیا اگر وظیفه خود را خوب انجام دهد مردم فهیم و قدرشناس ایران از او حمایت خواهند کرد و او نیازی به حمایت قدرتمندان نخواهد داشت.
۱۱-برنامه داشتن
اوبایستی قبل از انتخابات یک برنامه قوی و کارشناسی شده در همه ابعاد با مشورت متخصصان متعهد ونخبگان حزب سیاسی که از سوی آنان حمایت شده فراهم نماید. افسوس که جای احزاب فراگیر خالی است و دولت ها احزاب را سدی در مقابل قانون گریزی خود می دانند. همه می دانند که در نظام دموکراسی و سیستم پارلمانی ضرورت احزاب فراگیر یک اصل است.
۱۲-عدم سکوت در برابر انحرافات قانونی دولتی که برخاسته از تشکیلا ت سیاسی خود اوست

۱۳-نماینده باید شجاع بوده و اسیر تهدیدهای قدرت های شیطانی نشود

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی